Η Εταιρεία E/One

Για πάνω από 40 χρόνια, η εταιρία Environmental One (Ε/Οne) αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα των συστημάτων αποχέτευσης . Η εταιρία ανήκει στην Precision Castparts Corp. (PCC), κατασκευαστή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας για την αεροδιαστημική και αμυντική βιομηχανία, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Ν. Υόρκης. Με έδρα τις Η.Π.Α, η εταιρία Ε/Οne δραστηριοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο σε 38 χώρες και έχει εγκαταστήσει πάνω από 500.000 αντλίες.

Η επιτυχημένη πορεία και το ιστορικό της εταιρίας καθιστούν τις αντλίες Ε/One την πλέον ιδανική επιλογή για ιδιοκτήτες κατοικιών, κοινότητες, μηχανικούς και εργολάβους που αναζητούν λύση στο θέμα της αποχέτευσης σε περιοχές με δυσμενή μορφολογία του εδάφους ή σε περιοχές που ένα συμβατικό σύστημα βαρύτητας είναι μη εφαρμόσιμο ή υψηλού κόστους επένδυσης.

Η εταιρεία E/One δεν είναι απλά η πρώτη που δημιούργησε συστήματα αποχέτευσης χαμηλής πίεσης, αλλά και η σταθερή κυρίαρχος στον τομέα αυτό, τόσο σε επίπεδο σχεδιασμού και ανάπτυξης συστημάτων όσο και καινοτομίας. Όπως αποδεικνύει η επιτυχία της σειράς E/One Extreme Series, η εταιρία έχει ως κύριο στόχο την άριστη ποιότητα, τη συνεχή βελτίωση και την ικανοποίηση των πελατών της.