Σχεδιασμός της αντλίας E/One

 1. ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΚΑΛΥΜΜΑ: Το κάλυμμά του είναι καλαίσθητο και εναρμονίζεται με το περιβάλλον, ενώ επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση για εργασίες συντήρησης.
 2. ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟ ΥΨΗΛΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ: Με διπλά τοιχώματα από θερμοπλαστικό υψηλής πυκνότητας για επιπλέον αξιοπιστία, τα οποία υπόκεινται σε εργοστασιακά τεστ διείσδυσης και διαφυγής.
 3. ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ: Οι μηχανισμοί είναι εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα και κλειδώνουν σταθερά τον πυρήνα της αντλίας, ενώ μπορούν να απελευθερωθούν εύκολα.
 4. ΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΧΑΛΥΒΑ: Οι σωλήνες αποχέτευσης και οι βαλβίδες σφαιριδίων της E/One SS δεν διαβρώνονται. Και όταν δεν υπάρχει διάβρωση, δεν υπάρχει ούτε ανάγκη συντήρησης.
 5. ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ: Καθιστά περιττή την επιτόπια αντιμετώπιση βλαβών και σέρβις. Οι αυτόματοι ρυθμιστές απλοποιούν τις εργασίες συντήρησης και σέρβις.
 6. ΔΥΟ ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ: Στεγανοποιούν τις ενώσεις, ενώ ο καινοτομικός σχεδιασμός της γεωμετρικής διάταξης ελαχιστοποιεί τη διάβρωση και την εμφάνιση ρωγμών.
 7. ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΤΗΣ E/ONE: Εξισορροπεί τις διακυμάνσεις της ατμοσφαιρικής πίεσης διευκολύνοντας τον ακριβή προσδιορισμό της στάθμης, ενώ διασφαλίζει τη στεγανότητα του συστήματος αισθητήρων στάθμης.
 8. ΑΝΤΛΙΑ ΜΕ ΕΚΚΕΝΤΡΟ ΚΟΧΛΙΑ: Ο φαινομενικά απλός σχεδιασμός της παράγει μία σχεδόν συνεχή ροή υπό ευρύ φάσμα διαρκώς μεταβαλλόμενων συνθηκών.
 9. ΤΡΟΧΟΣ ΑΛΕΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΑΥΣΤΗΡΑΣ: Οι ράβδοι κοπής και η οδόντωση είναι από ενισχυμένο υλικό ανθεκτικό στη διάβρωση, που τους επιτρέπει να αλέθουν όχι μόνο τα στερεά υλικά που περιέχονται στα υγρά απόβλητα, αλλά και ξύλο, πλαστικό και ύφασμα. Δεν μπλοκάρουν ούτε φράζουν!
 10. ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑΘΜΗΣ: Οι αυτοκαθαριζόμενοι αισθητήρες στάθμης δεν χρειάζονται προληπτική συντήρηση.
 11. ΚΑΛΩΔΙΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΑΦΗΣ: Για απλή και φθηνή εγκατάσταση.
 12. ΓΡΗΓΟΡΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΑΡΟΧΗΣ: Για ασφαλές και γρήγορο σέρβις. Διαθέτει πιστοποίηση UL και πληροί τις προϋποθέσεις των κανονισμών του Οργανισμού για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία (OSHA) για είσοδο σε κλειστούς χώρους.

Στην καρδιά του συστήματος της E/One βρίσκεται η πιο ανθεκτική αντλία στον τομέα των αποχετεύσεων: η αλεστική αντλία της σειράς E/One Extreme Series, που αποτελεί το νέο πρότυπο υπεροχής, αντοχής και διάρκειας. Η εξέλιξή της αντανακλά όλη τη γνώση που έχουμε αποκομίσει στα 40 χρόνια της παρουσίας μας – ως εμπνευστές και πρωτοπόροι – στον τομέα των αποχετευτικών συστημάτων με πίεση.

Οι σταθμοί των αντλιών περιλαμβάνουν την αλεστική αντλία, τους ελεγκτές κινητήρα και αισθητήρα στάθμης. Όλα αυτά τα εξαρτήματα είναι ενσωματωμένα σε μία εύχρηστη μονάδα, που αφαιρείται εύκολα για σέρβις όταν αυτό είναι απαραίτητο.

Ο γεωμετρικός σχεδιασμός της αντλίας δημιουργεί μία σχεδόν κατακόρυφη καμπύλη και επιπλέον επιτρέπει τη διέλευση στερεών συστατικών του εδάφους χωρίς να προκαλείται έμφραξη. Λόγω της λειτουργίας της σε χαμηλές στροφές ανά λεπτό (rpm) και της άριστης ποιότητας των εξαρτημάτων της, η συχνότητα των κλήσεων για επισκευές που δεχόμαστε είναι ανά δέκα έτη κατά μέσο όρο – το πιο χαμηλό σχετικό ποσοστό στην αγορά.

Ο σχεδιασμός της αντλίας με έκκεντρο κοχλία είναι βασισμένος στην αρχή του Moineau. Ο κοχλίας περιστρέφεται μέσα σε ένα στάτορα, δημιουργώντας μία σειρά στεγανών θαλάμων. Ο κοχλίας αυτός, που είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο χάλυβα με χύτευση ακριβείας, κινεί τα λύματα μέσα στους θαλάμους με σχεδόν συνεχόμενη ροή και σε μεγάλη ποικιλία συνθηκών – από αρνητικά σε πολύ μεγάλα μανομετρικά. Το μοτέρ ενός ίππου, που λειτουργεί σε μόλις 1.725 στροφές ανά λεπτό (rpm), έχει δυνατότητα άντλησης υγρών μέσω αγωγών μικρής διαμέτρου για αποστάσεις μεγαλύτερες από 3 χιλιόμετρα ή σε ύψη άνω των 56 m.